divendres, 18 de febrer de 2011

Camps; el nou dictador de principis del segle XXI


Fa temps ja que se’n parla, però no ha sigut fins aquests últims dies que les emissions de TV3 han anat a la baixa al país Valencià.
La meva pregunta és; Cal tot això realment? no sé si sóc curt de gambals o que, però que  m’ho expliquin millor les raons per fer tancar les emissions d’una empresa de comunicació d’arrel catalana, com es TV3, en un territori on es parla un dialecte del català és realment de “jutjat de guàrdia” el mes fort es que aquest govern espanyol que tenim hi dona el vist i plau.
Si mirem enrere en la història de les emissions de TV3 a la Comunitat Valenciana veurem que s’han produït varis problemes i entrebancs per part dels diferents entitats i governs (majoritàriament del PP) que no han parat fins aconseguir la retirada  dels repetidors en terres Valencianes. 
El més fort es que va sortir un paperina del PP aquí a Catalunya dient que: “Clar si els repetidors estan declarats il·legals es normal que es retirin no?”, i la resposta a aquest impresentable seria: “Clar si el govern del Partit Popular, encapçalat per Camps, va declarant tot el que se li enveta en estat il·legal, potser que ens comencem a preocupar, perquè si un dia se li gira el cap i declara il·legal mig València...... clar per complir la llei, segons ells, haurem de enderrocar mitja ciutat no?” en fi com es pot comprovar són afirmacions de actes totalment corromputs on els interessos de la dreta espanyola s’han vist per tot arreu.
Val a dir que TV3 conserva un canal “en blanc” per encabir-hi el conegut Canal9 Valencià el qual s’hauria d’emetre aquí, a casa nostre, però que per injúries vàries del govern del senyor Camps, no por portar-se a terme. Es a dir, segons el “dictador”; “Ni volem que emetin però tampoc volem que ens emetin”, clar, es veuria massa la manipulació no?

La part trista és que han multat a la entitat propietària d’aquets repetidors, condemnant-los a multes de fins a 600.000€ si no retiraven els repetidors i segons fonts no confirmades han arribat a rebre amenaces a caire personal dels dirigents d’aquesta entitat per part del govern dirigit per el senyor dels “trajes”, són fonts no confirmades però personalment m’ho crec veient la poca democraïtat que tenen al cap tota aquesta colla de poca vergonyes.
De la meva part enviar un “ho sento” a tots aquell habitants de la Comunitat Valenciana els quals se senten identificats a TV3 i que per culpa d’un govern que viu al segle II a.C no podran gaudir d’aquest canal. Esperem de tot cor que tot això s’arregli, perquè com era normal, ha aixecat una polseguera mediàtica de portals web impressionant amb més de 150 pàgines oficials d’empreses i entitats importants Valencianes tancades en senyal de protesta i una infinitat més d’arreu dels països catalans de propietaris i seguidors particulars que s’han sumat a la protesta, des d’aquí ànims i esperem que duri poc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada